Home » Noticies » Noticia actual

15/11/2019

PARTICIPACIÓ CONGRÉS ÀREES INDUSTRIALS DE VALÈNCIA

El proper 20 de novembre de 2019 tindrà lloc a València (Paterna) el Congrés d´Àrees Industrials de la Comunitat Valenciana, en el què participaran ponents de tot lestat, exposant bones pràctiques sobre la gestió integral de les àrees empresarials.

 

En representació de l’entitat, assistirà Montserrat Ambrós, Gerent de l’Associació d’Empresaris de Bufalvent. Participarà a la ponència sobre solucions i eines de gestió de les àrees industrials, amb el projecte d’economia circular i simbiosi industrial pioner a Catalunya.

 

“PENSANT EN LES ÀREES INDUSTRIALS DEL FUTUR”

 

Aquest congrés, reunirà polítics/ques, empresaris/es, presidents/es d’associacions empresarials de polígons de tot l’estat. Destacar també l’assistència de la Sra. Sílvia Solanellas, Gerent de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC) i tècnics del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55