Home » Noticies » Noticia actual

04/04/2019

BUFALVENT A LA SESSIO SMART PAE

El 21 de març del 2019, vam participar a la Sessió d’Intercanvi i aprenentatge sobre SMART PAE, organitzada per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració del CTTI i el programa Smart Region de la Diputació de Barcelona.

 

La jornada va tenir lloc a la seu del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) de la Generalitat de Catalunya.

 

En aquesta jornada es van presentar els programes SMART de la Diputació de Barcelona, Generalitat de Catalunya i Ajuntament de Barcelona. També diferents experències SMART.

 

Bufalvent va presentar la seva experiència: “El projecte pilot de vídeo-vigilància al polígon industrial de Bufalvent” que pretén millorar i ampliar el servei de vídeo-vigilància dins el polígon, dissenyant una línea d’actuació i dotant dels mitjans tecnològics apropiats per les noves accions que es duran a terme.

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55