Home » Noticies » Noticia actual

27/04/2010

Dimecres dia 21/04/2010, el conseller de Governació i Administracions públiques, Sr. Jordi Ausàs va inaugurar el desplegament de fibra òptica al nostre polígon, en el local de l’Associació d’Empresaris de Bufalvent. A l’acte d’inauguració també hi van assistir l’alcalde de Manresa,  Sr. Josep Camprubí,  la Directora General d’Orange Catalunya, la Sra. Mònica Sala, el President del Consell Comarca Sr.Josep Candàliga, el President de la Cambra de Comerç de Manresa Sr.Pere Casals i el President de Pimec Sefes Catalunya Central Sr. Vicenç Mauri,  entre d’altres destacats representants d’entitats locals i comarcals.  

Durant l’acte es va realitzar una videoconferència amb el Sr. Sebastià Sallent des de la seu a Castelledefels de la fundació i2CAT, entitat col·laboradora del projecte. També varem connectar en directe amb les càmeres de vídeo vigilància del polígon. També va participar en la jornada en Gonçal Bonhomme, Director Executiu de Desenvolupament Corporatiu d’Orange Catalunya, el qual va fer una presentació tècnica i comercial del servei de Fibra Òptica. Aquesta presentació està posada a la web www.bufalvent.cat, per visualitzar-la o imprimir-la heu d’accedir a l’àrea restringida amb el vostre usuari i contrasenya i accedir a la carpeta d’altres documents.

Com ja us varem informar en anteriors ocasions, cal destacar el fet que el Polígon de Bufalvent és el primer polígon industrial de l’Estat amb servei de Fibra Òptica al servei de totes les empreses. Governació ha invertit 600.000 euros per connectar amb fibra òptica el polígon Bufalvent, actuació emmarcada dins del projecte Banda Ampla Industrial, que dotarà d’aquesta infraestructura fins a 34 polígons industrials a Catalunya per fomentar la competitivitat del teixit industrial català. La connexió de Bufalvent ha de servir per valorar la idoneïtat d’aquest tipus de connexió en un polígon industrial tipus de Catalunya.

Així doncs, a partir del mes de maig, l’empresa Orange comercialitzarà els seus serveis de telefonia IP i connexions de 10, 30 i 50 Mbps, a preus molt competitius.

Per més informació només cal que us poseu en contacte amb nosaltres a les tardes al 93.877.41.56.

 

Cordialment,

Junta directiva de l’Associació d’Empresaris de Bufalvent

Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55