Home » Associació » Què és l'Associació

Què es l'Associació

Quan industrial vol dir cuidat.

Un dels fets diferenciadors de Bufalvent és que disposa de serveis que la majoria de polígons no poden oferir a les empreses. El servei avançat més valorat per les empreses que actualment desenvolupen la seva activitat a Bufalvent és:

"L'ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DE BUFALVENT: 29 anys de trajectòria"

Bufalvent és un polígon antic que ha tingut un creixement irregular i lent. Aquest fet ha causat que en el pas dels anys s’anés deteriorant. Va ser en l’any 1990 que la falta de neteja, el mal estat d’alguns carrers, el creixement incontrolat de les herbes, la incompleta senyalització i la inseguretat , va crear malestar entre les empreses.
D’aquí va sorgir la inquietud d’un grup d’empresaris, de tirar endavant amb el que és avui l’Associació d’Empresaris de Bufalvent, per aconseguir quelcom inusual:
"Un polígon industrial ordenat."

El dia 18 de juny del 1990, es constitueix legalment l’Associació d’Empresaris de Bufavent, degudament registrada a la Direcció General de Dret i Entitats Jurídiques del Departament de Justícia a la Generalitat de Catalunya amb el número 11779. En aquests anys de vida la transformació del polígon ha estat molt evident, tot això gràcies a moltes persones que hi han dedicat el seu temps, la seva predisposició i sensibilitat en vers al Polígon Industrial de Bufalvent.

L’associació té com a objectiu ser un únic òrgan de representació, que qüestiona, promou, i realitza tota mena d’activitats, obres i serveis que comporten el foment, desenvolupament, conservació, seguretat i millora del polígon, la satisfacció de les necessitats generals i l’assoliment de les aspiracions dels associats.


Organització com a mètode d’acció.

Situat al C/Josep Comas i Solà n.27 baixos dins el polígon Industrial, es disposa d’un local en el qual s’administra i dirigeix l’Associació d’Empresaris. L’horari d’atenció és de dilluns a dijous de les 14 a les 18 hores. En aquest mateix local, és on es reuneixen les comissions de treball, la Junta Directiva i es celebren les Assemblees anuals de socis o reunions extraordinàries.

Composició Junta DirectivaPresident
LADRON DE GUEVARA ESQUIUS, Bernat
Producciones Jose Manubens, S.A.
 
Vicepresident
LLANSÓ GUBIANES, Joan
Traccions Manresa, S.L.
Vocal
CASALS PERRAMON, Maria
Casals Cardona Industrial, S.A.
Vicepresident
LÁZARO OLIVERAS, Lluís
Làzaro Metalpres,S.L.
Vocal
VIDAL CASTELLÓ, Marc
Planxisteria Industrial M. Vidal, S.L.
Vicepresidenta
ARS GARCIA, Rosa
PROmotor Special Events Worldwide, S.L.
Vocal
BRUNET MASSANA, Pilar
Ribera Digital, S.L.
Secretari
NAVARRO TORRES, Ernest
Maquines i Carretilles, S.L. (Maicar)
Vocal
TORRUELLA MASANA, Jaume
Starg Bages, S.L.
Tresorer
VALLS CUCURELLA, Antoni
Valls Germans, S.L.
Vocal
JO SOLÀ, Ester
Construccions Mecàniques Joan Jo Camps, S.L.
Vocal
CORCUERA SOLDEVILA, Sergi
AFM, S.A.
Vocal
CASAFONT BRINGUES, Marta
Microbuses de Lujo, S.L.La Junta Directiva és “la veu de les empreses”


Associació d'Empresaris de Bufalvent    ·  C/Josep Comas i Solà, 27 baixos · Polígon Industrial de Bufalvent · 08243 · Manresa · Telèfon 93 877 41 56 - Fax 93 877 41 55